

این بار هوش مصنوعی درصدد بهبود گرافیک بازی های ویدئویی برآماده است. طرفداران این بازی ها در تلاش هستند تا از یادگیری ماشینی به عنوان زیرشاخه ای از هوش مصنوعی استفاده کنند تا گرافیک بازی های قدیمی را بهبود بخشند. تکنیکی که از آن برای بهبود گرافیک بازی های ویدئویی استفاده می شود تکنیک AI upscaling است و به کمک آن بهینه سازی با کمک هوش مصنوعی اتفاق می افتد. تصاویر با کیفیت پایین به الگوریتم هوش مصنوعی داده می شود سپس هوش مصنوعی آن را به تصاویری با پیکسل های بیشتر تبدیل می کند. این روش ها قبل تر نیز انجام می شدند اما حالا هوش مصنوعی این کار را با سرعت بیشتر و کیفیت بهتری انجام می دهد.
این فرایند بیشتر شبیه به بازسازی اثاثیه قدیمی می باشد و ظرافت ها و توانمندی های خاص افراد را می طلبد. مادسازها که وظیفه توسعه ی بسته های جدید با گرافیک بالا برای بازی ها را دارند با انتخاب ابزارهای مناسب و صرف ساعت ها زمان می توانند تصاویری با کیفیت بهینه تر ارائه دهند. فرآیند جدید اگرچه سرعت بالایی دارد اما کار انسانی زیادی را می طلبد. بازسازی گرافیکی بازی های جدید تنها چند هفته توسط مادسازها اتفاق می افتد در صورتی که قبل تر چنین فرآیندی به سال ها کار یک تیم نیاز داشت. تعدد بسته های بهینه سازی شده گرافیکی بازی های قدیمی در اینترنت در چند ماه اخیر نیز نشان دهنده ی سرعت بالای این روش است. از میان بازی هایی که در ماه های اخیر به این روش بسته گرافیکی جدید دریافت کرده اند می توان به Doom ، Half-Life 2 ، Metroid Prime 2 ، Final Fantasy VII ، Grand Theft Auto: Vice City اشاه کرد.
مادسازها مدعی هستند ساختن بسته های گرافیکی بازی های ویدیویی به کمک هوش مصنوعی کار زیادی می طلبد به عنوان مثال توسعه بسته گرافیکی بازی Doom تنها ۲۰۰ ساعت کار برده است و این حجم از کار صرفا برای بهینه سازی الگوریتم ها و تمیز کردن تصاویر نهایی صورت گرفته است.
الگوریتم هوش مصنوعی تصاویر کم کیفیت را به تصاویر با کیفیت تبدیل می کند و در عین حال هر خروجی را با آموزش های داده شده به آن مقایسه می کنند و در نتیجه این قیاس نتایج نامطلوب را از چرخه خارج کرده و با تکرار چرخه و یادگیری بیشتر بهینه سازی دقیق تری صورت می گیرد. روش های سنتی به قوانین انسان ها وابسته هستند اما یادگیری ماشینی قوانین مختص به خود را در طول زمان توسعه می دهد. این توسعه با یادگیری مداوم و تکرار چرخه ها صورت می گیرد.
الگوریتم های هوش مصنوعی نسبت به روش های سنتی پویایی بیشتری دارند و در بازسازی پیکسل ها صرفا به پیکسل های مجاور توجه نمی کنند بلکه برای بازسازی یک پیکسل تمامی پیکسل های یک تصوی را مورد بررسی قرار می دهند. همین بررسی گسترده تر سبب می شود که کیفیت تصاویر خروجی توسط این الگوریتم ها بهتر از بازسازی تصاویر به روش های سنتی باشد.
این فناوری در حقیقت بازسازی خاطرات کودکی و نوجوانی می باشد. تکرار بازی های ویدئویی دوران کودکی به دلیل گرافیک پایین آن ها خوشایند چندان نیست اما بهینه سازی گرافیکی این بازی ها می تواند بهانه ای برای بازی مجدد باشد.